Bardzo dobre i łatwe w wykonaniu ciasteczka. Dużym plusem jest to, że przepis nie zawiera jajek. Po upieczeniu są kruche i pyszne! Najlepiej trzymać je w szczelnie zamkniętym pojemniku. Polecam!
Rożki migdałowe
25 dag mąki
20 dag masła
7 dag cukru pudru
10 dag posiekanych migdałów
do posypania cukier puder wymieszany z wanilią
Wszystkie składniki zagnieść i włożyć do lodówki na 30 min.
Po określonym czasie wyjąć ciasto, podzielić na małe partie i formować wałeczki na grubość palca.
Następnie podzielić wałeczki na małe kawałki i formować półksiężyce.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i wstawić do piekarnika nagrzanego do 220 st. C.
Piec do czasu, aż się zarumienią.
Po wyjęciu z piekarnika posypać cukrem pudrem wymieszanym z wanilią.
Very good and easy to make cookies. A big plus is that the recipe doesn't contain eggs. After baking, they are crunchy and delicious! They are best kept in a tightly closed container. I recommend!
Almond Cones
25 dag flour
20 dag butter
7 grams of powdered sugar
10 grams of chopped almonds
to sprinkle powdered sugar mixed with vanilla
All the ingredients knead and put in the fridge for 30 minutes.
After a certain time, remove the dough, divide into small parties and form 2 cm rollers.
Then divide the rollers into small pieces and form crescents.
Place on a baking sheet lined with parchment paper and put into the oven preheated to 220 °C.
Bake until they are golden.
After removing from oven, sprinkle with powdered sugar mixed with vanilla.
4 komentarze:
They look perfect! What a nice treat :-)
These look wonderful. They are a perfect sweet treat. This is my first visit to your blog and I spent some time browsing through your earlier entries. I'm so glad I did that. I really like the food and recipes you feature here. That and your lovely photos will bring me back for more. I hope you have a wonderful weekend. Blessings...Mary
Such a beautiful treat, they look perfect!
Hi:) Yes it was:)
Prześlij komentarz